uitslagen competitieteams invoeren.


Belangrijke wijzigingen voor het invoeren van uitslagen.
Als gevolg van de introductie van het nieuwe wedstrijdformulier en de meerjaren KNLTB ledenpas zijn er enkele belangrijke wijzigingen voor aanvoerders met betrekking tot het invoeren van uitslagen, namelijk: 

• De aanvoerder is verplicht om in het enkel- en dubbelspel de spelers in volgorde van afnemende speelsterkte (dus niet op basis van actuele rating) op te stellen. Aangezien we dit jaar overstappen naar de meerjaren KNLTB ledenpas dient de aanvoerder de speelsterktes van zijn eigen team voortaan op te zoeken in het spelersprofiel op MijnKNLTB.nl. In het wedstrijdbulletin 2019 vind je op pagina 17 een overzicht van de afwijkingen voor het opstellen van teams. 
• De aanvoerder van het ontvangende team is verplicht om direct na afloop van de wedstrijd de uitslagen in te voeren op MijnKNLTB.nl. Dit kan via een smartphone, tablet of een computer (in het clubhuis).
• De aanvoerder van het bezoekende team is verplicht om, vóór het verlaten van het park, de digitaal ingevoerde uitslagen op juistheid te controleren. Je kunt dit ook nog een keer nalezen op:

https://centrecourt.nl/themas/competitie-en-toernooien/competitie/voorjaarscompetitie/

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *