Wie zijn onze trainers?


Even voorstellen, onze trainers.

Manon – tennisleraar – trainer

Mijn naam is Manon Egberink. Ik woon in Hengelo, samen met Mark en onze twee zoons Teun & Daan.

Ik ben geboren in Boekelo en ben op mijn 18e naar Friesland verhuisd om daar een sportopleiding CIOS te volgen in Heerenveen. Ik heb het er zo naar mijn zin gehad dat ik er 14 jaar ben blijven hangen.
In die tijd heb ik al veel tennislessen gegeven in deze prachtige provincie. Nog steeds kom er graag om op de Friese wateren te zeilen.

Na mijn opleiding ben ik met een rugzak de wereld rond getrokken. In een jaar heb ik met eigen ogen zoveel mooie plekken mogen zien!.. dat is onvergetelijk en zit dus figuurlijk altijd in mijn bagage/rugzak.

Uiteindelijk trok toch weer het mooie Twente en ben ik teruggekeerd naar mijn roots.

Ik vind het nog steeds leuk om een balletje te slaan. Om mij heen heb ik een mooie club mensen waar ik wekelijks mee train. Tennis blijft een mooi en afwisselend spelletje.

Hopelijk tot gauw op de banen van Timmersweide!

IMG-20150303-WA0003

Manon druk bezig met les geven

image_00006

Trainers, telefoonnummers en lesdagen

Trainer Telefoonnummer Lesdag(en)
Brian Bruinewoud 0653938150 maandag- en woensdagavond
Manon Egberink 06-50505850 Dinsdagavond en donderdag

Brian – tennisleraar – trainer