2018 en nieuw seizoen 2019


Beste leden,

 

Het jaar 2018 loopt alweer ten einde en wij zijn als bestuur van TV Timmersweide druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe tennisseizoen. Als nieuw bestuur zijn we nu een paar maanden gezamenlijk aan de slag en we stellen ons graag aan jullie voor (zie bijlage). Heb je ideeën, wil je wat bijdragen of gewoon even wat kwijt? Trek dan gerust bij een van ons aan de bel, onze contactgegevens vind je op www.timmersweide.nl

 

Begin dit jaar staan er twee activiteiten op de planning, schrijf deze vast in de agenda!

Zaterdagavond 2 februari organiseren we een gezellig nieuwjaarstoernooi voor onze leden. Binnenkort ontvang je hierover meer informatie, het vindt plaats bij tennishal Veldwijk.

Op dinsdag 5 maart houden we de algemene ledenvergadering. Wil je weten wat er in het afgelopen jaar is gebeurd, maar ook benieuwd naar de plannen voor komend jaar, kom dan zeker langs. Wij waarderen jullie inbreng enorm en roepen daarom iedereen op te komen.

 

Wil jij komend jaar een actieve bijdrage leveren aan onze prachtige tennisvereniging? Meld je dan bij een van ons! Er zijn nog verschillende functies vacant, zoals competitieleider (VCL) en secretaris. Maar ook buiten deze functies om is alle hulp welkom!

 

Wij wensen jullie allemaal hele fijne feestdagen toe en een gezond en sportief 2019!

 

Het bestuur van TV Timmersweide,

 

Bert, Marije, Hans en Ronald

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *