Bestuur


Wij zijn verheugd om jullie te informeren over mooie ontwikkelingen die binnen onze club gaande zijn.

Enige tijd geleden hebben wij laten weten dat er grote noodzaak was voor meer vrijwilligers die het bestuur en de commissies willen komen versterken. Met behulp van Wim Bakker, Hans Lubbers en Ellen Kuiper, die als Taskforce een belangrijke rol hebben gespeeld, zijn verschillende leden persoonlijk benaderd. We zijn erg blij te kunnen melden dat een groot aantal leden aangegeven heeft een actieve bijdrage te willen leveren aan de toekomst van de club.

Het nieuwe bestuur bestaat uit de volgende personen:

  • Voorzitter: Bert Maring
  • Secretaris: Hans Lubbers (tijdelijk voor een half jaar)
  • Penningmeester: Marije Kuipers
  • Algemeen bestuurslid: Ronald Rooseboom

 

Ook in de verschillende commissies zijn nieuwe commissieleden toegetreden, bijna alle commissies zijn nu volledig bemand. Er zijn een aantal aanpassingen gedaan in de structuur van de commissies, zie hiervoor verder op de site.

De nieuwe structuur en bemensing van de commissies en het bestuur zijn niet geheel in lijn met onze statuten en het huishoudelijk reglement. Met het nieuw gevormde bestuur gaan we komende periode hier de nodige aanpassingen voor verrichten en begin volgend jaar komen we met een voorstel in de Algemene Ledenvergadering. Komende tijd staat ook in het teken van het scherper formuleren van de taken en bevoegdheden van de diverse commissies. Hiervoor gaat het dagelijks bestuur in gesprek met de commissieleden.

 

We hebben nog een tweetal vacatures waar we nog invulling voor zoeken. Dat is allereest de rol van secretaris en daarnaast zoeken we een nieuwe verenigingscompetitieleider (VCL). Heb je interesse om een bijdrage te leveren aan de vereniging, neem dan contact met ons op!

 

Met het nieuwe bestuur en alle commissieleden gaan we komende periode hard aan de slag en we zijn dan ook erg verheugd dat er een goed perspectief is op de continuïteit van onze vereniging. Iedereen ontzettend bedankt voor alle inzet en medewerking!

Het bestuur, 

Bert, Hans, Marije en Ronald

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *