KNLTB pasjes 2019


Beste leden,

Hoewel er op het park een stuk minder getennist wordt, zijn we achter de schermen alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

De KNLTB gaat binnenkort de pasjes laten drukken die je nodig hebt om competitie en toernooien te spelen. Wij begrijpen dat sommige leden hun uiterste best doen om er eeuwig jong uit te zien, maar kijkend naar sommige pasfoto’s wordt het wel eens tijd om dit ideaal te laten varen en een actuele pasfoto te uploaden.

Onderstaand vind je een instructie om een nieuwe pasfoto te uploaden, dit kan via de KNLTB Clubapp
Wij zijn druk bezig om deze Clubapp te vullen met informatie over onze club, hier vind je in de toekomst alle nieuwtjes, activiteiten en kun je je straks inschrijven voor de verenigingsdiensten. De KNLTB gebruikt deze Clubapp om uitslagen te publiceren en deze app vervangt de oude MijnKNLTB app.

Kortom; download de app om volledig op de hoogte te blijven!

Downloaden van de KNLTB Clubapp kan via je smartphone, door te zoeken op ‘KNLTB Clubapp’  

Je kunt inloggen met je bondsnummer en wachtwoord. Weet je je wachtwoord niet; dan kan je dit bij inloggen aangeven en dan via een e-mail je wachtwoord aanpassen.

In deze app kan je onder ‘Mijn profiel’ een nieuwe pasfoto uploaden. Deze foto wordt achter de schermen goedgekeurd door de ledenadministratie. Deze goedkeuring is nodig, omdat er specifieke eisen gelden voor de foto. Indien de foto op het pasje hier niet aan voldoen, is de pas formeel niet geldig.

Houd bij het kiezen van de foto rekening met de volgende richtlijnen:

  • Een foto moet recent, duidelijk en goed gelijkend zijn
  • De foto dient recht van voren en tegen een lichte en egale achtergrond genomen te worden
  • De breedte van het hoofd op de foto dient ongeveer tweederde van de fotobreedte te zijn
  • Beide ogen dienen zichtbaar te zijn, eventueel achter een bril met doorschijnende glazen
  • De kwaliteitseisen van de foto: bestandstype jpg, formaat minstens 300 bij 400 pixels

Je kunt een reguliere pasfoto inscannen en deze toevoegen, maar mocht je kiezen voor een andere foto: ga dan bijvoorbeeld voor een lichte muur staan en maak een portretselfie.

Mocht je niet beschikken over een smartphone dan is het bij uitzondering mogelijk om de foto te mailen naar ledenadministratie@timmersweide.nl

Alvast bedankt voor het actualiseren van je foto!

Groeten namens het bestuur en de ledenadministratie van TV Timmersweide

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *