Paul Steggink


En daar staat de advertentie in de Tubantia van dinsdag 8 mei. Twee ogen in een lachend gezicht kijken naar de lezer.  Kraaiepootjes , wat rimpels, een door en door vriendelijk gezicht.

Paul Steggink is overleden. Op vrijdag 20 april stond hij nog twee potjes te tennissen.  En hij won zijn partijen met Bennie Stoeten en Marc Aalderink. Twee weken later  is Paul overleden. Hartfalen….

Twee jaar geleden ging je met pensioen. Nog  vaker lekker gaan genieten van het leven samen met Anneke.

Paul, oud OTC’er, sportief, vroeger als voetballer, later als tennisser en golfer waar hij een aantal jaren geleden mee startte. Samen met Anneke en vrienden golfde hij op verschillende banen in Twente en in het buitenland. Niets leuker dan een weekendje weg naar Spanje of Duitsland met vrienden. Een paar golfbanen bedwingen en naderhand genieten van een goed glas!

Paul, levensgenieter. In  voor een feest,  lekker eten, een drankje en bovenal een familiemens. Zijn vrouw Anneke, dochter Miranda en zoon Jeroen en natuurlijk zijn kleinkinderen, het was hem alles.

Zoveel gezelligheid, zoveel liefde staat er in de advertentie…zoveel warme  herinneringen en dankbaarheid voor zijn leven.

Paul, zeker een man van de voetbal…Tubantia. Daar lag een groot gedeelte van zijn sportieve interesse. Hij had er bijna samen met Anneke een huis gekocht. Gelegen tegenover de sportvelden van deze voetbalclub waar ook zijn zoon Jeroen triomfen vierde in het eerste.

Paul, een man van de  politie, recherche. Een vakman in hart en nieren.

We gaan je allemaal zo missen  en velen hebben een warme en blijvende herinnering aan je.
Dit is  een laatste groet en saluut voor jou.

Anneke, familie en vrienden en iedereen die hem gekend heeft…sterkte gewenst. Wij verliezen in hem een bijzondere man Wij zijn trots en blij dat wij  Paul hebben mogen kennen. Hij heeft ons altijd heel veel gegeven.

 

En ik heb wat stille woorden,
Die ik jou nooit heb gezegd,
En waar je misschien onderweg nog iets aan hebt,
Ik heb ze bewaard heel zorgvuldig,
Voor dit moment,
Het punt waarop de dag de nacht raakt.
Voor als je weg bent.
Frank Boeijen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *