Sponsoring_old


Tennisvereniging Timmersweide is een enthousiaste club met veel actieve leden. Een belangrijke bijdrage gaat naar het organiseren van gesloten en open toernooien, voor zowel jeugd als volwassenen. Zo is het OTC Open een zeer bekend regionaal toernooi met maximale inschrijving uit de hele omgeving. Sponsorgelden leveren een belangrijke bijdrage aan het financiële fundament van de Tennisvereniging Timmersweide. Met zorg hebben wij diverse sponsor pakketten samengesteld, echter het is goed denkbaar dat u wilt afwijken van de standaard sponsormogelijkheden. Het is voor sponsors bijvoorbeeld mogelijk om, in plaats van geld, bedrijfsmiddelen in te zetten of goederen te leveren aan onze verenging omdat hierdoor de toegevoegde waarde van het bedrijf duidelijker zichtbaar wordt. Suggesties van uw kant zijn van harte welkom en de win-win situatie staat voorop.  In ruil voor de steun van sponsoren en hun maatschappelijke betrokkenheid hopen wij de zichtbaarheid en promotie van de bedrijven die sponsoren te vergroten. Geïnteresseerd in sponsoring?  stuur een e-mail naar penningmeester@timmersweide.nl.

Hoofdsponsor van onze vereniging is:
sp03
Wij zijn nog op zoek naar een Hoofdsponsor die het gezicht wil zijn van onze vereniging en met wie wij samen een pakket op maat kunnen maken. Mogelijkheden hiervoor zijn o.a. , sponsoring van het zeer bekende en erg goed bezochte OTC open toernooi, naamgeving aan het Park, gebruik maken van de accommodatie voor een bedrijfsfeest, etc, etc, Daarnaast kunnen wij U de volgende standaard sponsor pakketten aanbieden:

• Pakket Platina Sponsor
• Pakket Goud Sponsor
• Pakket Light / Banner
• Pakket Vrienden van TV Timmersweide

Met een sponsor pakket “Platina” heeft de sponsor recht op:
• Spandoek (6*2 of 12*2 meter) aan het hek van de baan van het tennispark. Op dit spandoek staan de firmanaam en/of het bedrijfslogo.
• Vermelding van bedrijfsnaam /bedrijfslogo op de hoofdpagina van de website met een doorlink naar de eigen site.

De kosten voor het hierboven beschreven contract zijn € 480,00 per jaar voor een doek van 6*2 meter en € 740,00 voor een doek van 12*2 meter. Het contract wordt aangegaan voor de duur van 3 jaar. De eenmalige kosten voor het maken van het spandoek zijn voor rekening van Tennisvereniging Timmersweide.

Hieronder een eerste impressie van het spandoek zoals dat geplaatst zou kunnen worden op banen van ons park.
sp05

Met een sponsor pakket “Goud” heeft de sponsor recht op:
• Reclamebord (60*240cm) op de baan van het tennispark. Op dit bord staan de firmanaam en/of het bedrijfslogo.
• Vermelding van bedrijfsnaam /bedrijfslogo op de hoofdpagina van de website met een doorlink naar de eigen site.

De kosten voor het hierboven beschreven contract zijn € 300,00 per jaar. Het contract wordt aangegaan voor de duur van 3 jaar. De eenmalige kosten voor het maken van het reclamebord zijn voor rekening van Tennisvereniging Timmersweide .

Hieronder een eerste impressie van het reclamebord zoals dat geplaatst zou kunnen worden op banen 1 & 3 van ons park.
sp06

Met een sponsor pakket “Light” heb je recht op;
• Naamvermelding en banner op de website TV Timmersweide.

sp04

De kosten voor het hierboven beschreven contract zijn € 100,00 per jaar. Het contract wordt aangegaan voor de duur van 3 jaar. De eenmalige kosten voor het maken van de banner zijn voor rekening van Tennisvereniging Timmersweide.

Met een sponsor pakket “Vrienden van” heb je recht op;
• Naamvermelding op een speciaal ontworpen bord in de kantine.

Het doel van ‘vrienden van ‘ is extra financiële middelen te werven en ter beschikking te stellen aan TV Timmersweide. De uitgaven moeten ten gunste komen aan de leden van TV Timmersweide en dan in het bijzonder aan zaken die sfeer verhogend werken zoals bijvoorbeeld het terrein, het terras, de kantine en extra activiteiten. Wordt daarom ook ‘vriend van TV Timmersweide’ en spoor je familie, tennis vrienden en kennissen aan je voorbeeld te volgen.

De kosten voor het hierboven beschreven zijn eenmalig € 100 per jaar en het is natuurlijk mogelijk om hieraan ook als team of (vrienden) club mee te doen.