woordje van de voorzitter


Beste Tennisvrienden van Timmersweide,

Zoals jullie allen hebben kunnen zien en lezen via de mail begint binnenkort het Zomertennisseizoen weer! De Die-hards onder ons hebben zelfs door getraind in de winter . De komende week (12) zullen de gravel banen weer gereed worden gemaakt door de “vaste” club vrijwilligers van onze vereniging. De voorbereidingen zijn reeds gepland en zoals ieder jaar kunnen we er vanuit gaan dat de banen voor het seizoen 2019 en het openingstoernooi op zondag 31 maart a.s. weer optimaal zijn geprepareerd, zodat we wederom met elkaar een fantastisch, gezellig en sportief tennisjaar kunnen beleven.

Uiteraard starten we als ieder jaar met het gezellige openingstoernooi waar ik jullie allen van harte welkom zou willen heten. Mocht je verhinderd zijn om te tennissen geen probleem, maar misschien heb je toch even de tijd en/of mogelijkheid om langs te komen om je gezicht te laten zien en de mooie banen te aanschouwen. Ik zou het persoonlijk leuk vinden om als nieuwe voorzitter jou persoonlijk even de hand te schudden. Want zoals in ons beleidsplan aangegeven willen we graag onze leden een welkom gevoel geven op ons fantastisch Tennispark. Daarnaast is het natuurlijk een mooie gelegenheid om je mede tennisleden te leren kennen tijdens dit leuke toernooi.

Ook zou ik graag onze fantastisch trainersteam onder jullie aandacht willen brengen. Als TV Timmersweide zijn we er trots op dat we als middelgrote vereniging een viertal enthousiaste trainers hebben die jullie graag jullie tennis vaardigheden en techniek willen leren en/of bijspijkeren. Om niet helemaal ongetraind naar de baan te gaan en om de eerste wedstrijden te spelen, bestaat er uiteraard ook de mogelijkheid om nog enkele tennislessen te nemen. Dit kan in groepsverband, maar als je de voorkeur hebt om het alleen te doen dan kan dat natuurlijk ook middels privé lessen. De trainingen worden gegeven van maandag tot met woensdag. Ga je voor het eerst tennissen dan is dit helemaal een goede gelegenheid om de eerste basis principes van het tennis te leren. Hierbij wordt je door één van onze trainers bijgestaan en begeleid. In het schema zien jullie welke trainer wanneer beschikbaar is. Je kunt direct telefonisch een afspraak maken met de trainer. Hun mobiele nummers staan vermeld. Wil je er zeker van zijn dat je training gaat krijgen dan kun je het beste contact opnemen met Nathalie of Rodney. Zij beiden hebben namelijk nog wat ruimte in hun trainingsschema’s. Uiteraard kun je het ook altijd bij Manon of Pascal proberen. Manon is eveneens iedere ochtend beschikbaar om les te geven, privé of in teamverband.

Ook hebben we sinds vorig jaar de Tennis Instuif op de woensdagochtend. Je kunt hier gebruik van maken op iedere woensdagmorgen van 9:00 tot 11:00. Je betaalt hiervoor als lid €5,- per keer. Maar heb je een vriend of vriendin die ook wel mee zou willen doen, dan is deze natuurlijk ook van harte welkom. Echter je vriend of vriendin betaalt €7,- per keer en na 10 keer moet zij of hij lid worden van Timmersweide. Zoals aangegeven in ons beleidsplan willen we graag een ieder een welkome gevoel geven bij onze vereniging maar we willen ook graag nieuwe leden aan ons binden. Dit in het kader van binden en boeien.

Hopelijk zie ik jullie binnenkort op ons tennispark! Nu nog hopen dat we de komende weken goed weer mogen hebben, zodat we ons favoriete sport weer kunnen uitoefenen.

Met vriendelijke sportgroet, Bert Maring Voorzitter TV Timmersweide

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *